Om Hald’s Salon

Glæd dig til sæson 2022

Som vil byde på nye og spændende tilbud, der både vil omfatte foredrag, musik og aktiviteter.

Hald’s Saloner er kommet for blive, og 2022 bliver min 7. sæson i Lyngby og 2. sæson i Hørsholm, og med stigende besøgstal begge steder, vil der også ske en naturlig udvikling i tilbud og sortiment.

I det nye år vil man, udover foredragene, også kunne opleve musikarrangementer, Tema aftener og helt almindelige hverdagsaftener med gode tilbud på “fransk landkøkken” og “dansk mormormad”, tilsat lidt underholdning.

Endelig samarbejder jeg med restauratørerne Yves Carle og Richardt Roth, på at kunne tilbyde nogle helt særlige oplevelser. Vi skal kigge lidt i en anden retning, så jeg har også i tankerne at tilbyde arrangementer som Vin-smagning, Øl-smagning, Gin-smagning og Portvins-smagning, så der er noget at se frem til.

Salonerne afholdes på Frilandsmuseets Restaurant i Lyngby, hvor den franske restauratør og kok vil byde på en lille anretning, passende til lejligheden.

På Restaurant Lerbækgaard & Hørsholm Golf i Hørsholm, vil den schweiziske restauratør og kok byde på spændende anretninger valgt i henhold til Salonens tema.

Hold øje med Salonerne her på hjemmesiden, tal med din bekendtskabskreds og tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden.

Jeg glæder mig til at hilse på dig og dine venner til Salon-aftenerne.

På gensyn

www.birgithald.com

Birgit Hald

Birgit Hald

Historien om Hald’s Saloner

HALD’s SALONER blev etableret i 2015 i et lille butikslokale i Virum. Jeg var stoppet på arbejdsmarkedet og havde nu mere tid til at gøre det, jeg virkelig brændte for: “At give folk en oplevelse af noget særligt”. Det skulle være spændende, man skulle have lidt godt at spise og drikke, – og så skulle det være til at betale. Sådan så jeg for mig de franske Saloner hvor man mødtes og samtalede.

Da jeg syntes, vi manglede anvendelse af kulturelle tilbud i mit lokale område, og ingen til dato kunne tilbyde et lignende koncept, begyndte jeg at undersøge muligheder med hensyn til foredragsholdere, økonomi og markedsføring. Det var ikke let, for ting koster jo penge, og dem var der ikke mange af, og tilskud var helt udelukket, fordi det var et privat initiativ, men da jeg arbejder “non profit”, og foredragsholderne var rimelige med deres honorarer, så lykkedes det at tilbyde den første Salon i den lille butik den 17. september 2015. Der kom 8 personer, og vi havde en hyggelig aften, mens vi lyttede til et interessant foredrag om “Livet i og omkring Mariakirken på Vesterbro”.

Hurtigt blev butikken for lille da der kun var 20 pladser, så efter 6 Saloner flyttede jeg arrangementerne til større lokaliteter.

Salonerne har i dag et besøgstal på mellem 50 og 100 personer pr salon.

HALDs SALONER er nu blevet et kendt navn, og jeg kan glæde mig over at være den første, der skabte dette unikke koncept, og derfor også den førende udbyder af spændende Salon-arrangementer og events. Således byder mit program på meget forskellige tilbud inden for kultur, musik og workshops.

Ved alle Saloner serveres en let anretning, man kan tilkøbe øl-vand-vin, og man deltager i et lotteri med flotte præmier. Siden august 2017 finder HALDs SALONER sted på Frilandsmuseets Restaurant og fra januar 2021 er Salonerne udvidet til også at finde sted på Restaurant Lerbækgaard & Hørsholm Golf.

BIRGIT HALD

Kontakt Os

Står du for at skulle planlægge en fest, så gør det nemt for dig selv og lad os gøre den til en særlig begivenhed.

Ring til os nu på 45 85 34 80 eller send os en mail på friland@frilands-restaurant.dk.