Bryllupsfester

Bryllup – dit livs store dag

En bryllupsfest er for de flestes vedkommende en af de største begivenheder i livet, og der ofres mange ressourcer og penge på, at bryllupsfesten bliver uforglemmelig.

Og der er bare nogle ting, vi forventer af en bryllupsfest. En af dem er, at maden er lækker og omgivelserne hyggelige. Du kan have ofret nok så mange penge på hele bryllupsfesten; er kødet koldt, vil alle huske det.

Vi garanterer dig en speciel smagsoplevelse

I Frilandsmuseets Restaurant og Selskabslokaler gør vores køkkenchef alle retter til helt specielle smagsoplevelser. Du kan ikke alene vælge en af vores forskellige menuer, du kan også vælge egen sammensætning ud fra menuerne eller vælge helt frit ud fra egne ønsker. Og du kan også få et all inklusive arrangement, hvor drikkevarer, snacks, natmad m.m. er inkluderet.

Historiske rammer om både det lille og det store bryllup

Rammerne i Frilandsmuseets Restaurant er historiske og hyggelige, og vi kan altid finde det perfekte lokale til din bryllupsfest. Vi har både mindre lokaler, der emmer af hygge til den lille, intime bryllupsfest og store luftige lokaler til det store bryllup, hvor vi kan huse op til 140 gæster.

Hvis din bryllupsfest afholdes på en lun sommerdag, kan vi også afholde festen i vores pavillon, hvorfra der også er direkte adgang fra salen til vores hyggelige have, hvor noget af festen kan foregå, hvis du ønsker det.

Vi planlægger helt ned i detaljen

Inden din bryllupsfest aftaler vi et møde, hvor vi aftaler bryllupsfestens forløb og sammensætter menuen ud fra dine ønsker. Vi aftaler hvilke lokaler din bryllupsfest skal holdes i og gennemgår dine ønsker i forhold til bordpynt, taler og eventuel underholdning. Vi tager os kort sagt af alt det praktiske og lover dig en uforglemmelig bryllupsfest.

Efterfølgende behøver du ikke bruge mere energi på den del af din bryllupsdag, den er i trygge og kompetente hænder.

Vores priser for en bryllupsfest er rimelige og afhænger helt af den menu, og de drikkevarer, du ønsker serveret.

Se hvad tidligere gæster har skrevet her.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til bryllupsfest, eller du vil booke tid til en samtale, så ring til os på 4585 3480.
Du kan også sende os en mail på friland@frilands-restaurant.dk.