Festarrangementer

  • Velkomstdrink
  • 3-retters menu (evt. buffet)
  • 1 glas hvidvin – 2 glas rødvin – 1 glas dessertvin
  • (ad libitum, ekstra kr. 70,- pr. person)
  • Kaffe/te med 2 cl. cognac eller likør
  • Fri bar i 2 timer med øl, vand og vin (evt. med spiritus + kr. 55,-)
  • Opdækning, samt lys og blomster i separat lokale.
  • Pr. kuvert kr. 658,-

Min. 15 kuverter – fra kl. 18.00 til kl. 24.00
(Kan forlænges efter aftale, kr. 65,- pr. påbegyndt time)
(Weekend- og helligdagstillæg, kr. 75,- pr. kuvert)

Menuerne er som følger

Vælg mellem 3 forretter:

  • Salat med gratineret gedeost og serrano skinke med balsamico dressing.
  • Appelsinmarineret laks på sprøde chiffonade salat hertil citron cremedressing.
  • Sprøde pandekager med varmrøget laks, limecitroncreme og syltede agurker.

Vælg mellem 3 hovedretter:

  • Sennepsmarineret, stegt oksefilet med dagens grøntsager og flødesauce.
  • Langtidsbagt kalvetyksteg med timian og citron hertil små kartofler.
  • Grillstegt laksekoteletter med vilde ris og purløgsauce.

Vælg mellem 3 desserter:

  • Chokoladekage med frugtcoulis og frisk frugt, hertil is.
  • Creme Brulee med chokoladespåner og frisk frugt.
  • Hjemmelavet islagkage med marengs, hertil frugtcoulis.

Ring på tlf: 45 85 34 80 eller 40 53 26 25 eller kontakt os her.