Buffet

PRINT BUFFET KORT HERE

(min. 15 couv.)

Buffet Auvergne

Appelsinmarineret laks og salat chiffonade med citron creme sauce.

Coucous taboulée med chili ristede scampi og skaldyr, hertil krydderdressing.

Anretning bestående af Serrano skinke, chorizo, lomo Iberico, saucisson, oliven, cornichons.

Marineret kylling m. lime og provencekrydderrier samt sauter af årstidens grøntsager.

Diverse salat, kartoffel med pesto, broccoli med æbler, pasta salat, tomat og mozzarella.

Langtidsstegt kalvetyksteg med hvidløg og timian og pommes sautee, hertil sennepssauce.

3 slags ost med marmelade, nødder og garniture.

Dessert bord med kage og tærte.

Portionsanrettet fløde- og sorbetis.

Fad med frisk frugt.

Pris pr. pers. Kr. 398,-

 

Buffet Bourgogne

Tre slags tomat en salat med mozzarella og oliven olie.

Citronmarineret varmrøget laks med mild citroncreme.

Norske koldrøgede laks med ristede scampi på frisée salat.

Grøntsagers terrin med tomat/basilikum coulis.

Quiche m. porrer, løg og champignons.

Fransk charcuterie og paté m. små cornichons, oliven og soltørret tomat.

Lammeculotte m. timian og sauté af årstidens grøntsager.

Coq au vin med små champignons og kartoffelkrokette.

Langtidsstegt oksefilet med sennepsflødesauce og haricots vert i bacon.

Blandet salat, kartoffel med pesto, broccoli med æbler, pasta salat.

Kinaradise salat med sorte sesamfrø.

Spændende oste bord med fransk, italiensk og dansk ost m. marmelade, valnødder og garniture

Mix af desserter som fx. tærte, kage, mousse med diverse coulis.

Is og sorbet med flødeskum og krymmel.

Fad med frisk frugt.

Pris pr. pers. Kr. 495,-