Buffet

(min. 15 couv.)

Buffet Normandie

  • To slags sild m. kapers og løg.
  • Tarteletter m. høns og champignon, smagt til m. estragon.
  • Rejesalat med tomatiseret dressing.
  • Lun leverpostej m. bacon og champignon eller fiske filet med remoulade.
  • Mørbradbøf med bløde løg.
  • Ost med rabarber/jordbær marmelade.
  • Frugttærte og frugtfad.

Pris pr. pers. Kr. 293,-

Buffet Auvergne

  • Appelsinmarineret laks og salat chiffonade med citron creme sauce.
  • Coucous taboulée med chili ristede scampi og skaldyr, hertil krydderdressing.
  • Anretning bestående af Serrano skinke, chorizo, lomo Iberico, saucisson, oliven, cornichons.
  • Marineret kylling m. lime og provencekrydderrier samt sauter af årstidens grøntsager.
  • Diverse salat, kartoffel med pesto, broccoli med æbler, pasta salat, tomat og mozzarella.
  • Langtidsstegt kalvetyksteg med hvidløg og timian og pommes sautee, hertil sennepssauce.
  • 3 slags ost med marmelade, nødder og garniture.
  • Dessert bord med kage og tærte.
  • Portionsanrettet fløde- og sorbetis.
  • Fad med frisk frugt.

Pris pr. pers. Kr. 398,-

 

Buffet Bourgogne

  • Tre slags tomat en salat med mozzarella og oliven olie.
  • Citronmarineret varmrøget laks med mild citroncreme.
  • Norske koldrøgede laks med ristede scampi på frisée salat.
  • Grøntsagers terrin med tomat/basilikum coulis.
  • Quiche m. porrer, løg og champignons.
  • Fransk charcuterie og paté m. små cornichons, oliven og soltørret tomat.
  • Lammeculotte m. timian og sauté af årstidens grøntsager.
  • Coq au vin med små champignons og kartoffelkrokette.
  • Langtidsstegt oksefilet med sennepsflødesauce og haricots vert i bacon.
  • Blandet salat, kartoffel med pesto, broccoli med æbler, pasta salat.
  • Kinaradise salat med sorte sesamfrø.
  • Spændende oste bord med fransk, italiensk og dansk ost m. marmelade, valnødder og garniture
  • Mix af desserter som fx tærte, kage, mousse med diverse coulis.
  • Is og sorbet med flødeskum og krymmel.
  • Fad med frisk frugt.

Pris pr. pers. Kr. 495,-

Ovenstående leveres også gerne som diner transportable.
Ved bestilling ud af huset fratrækkes 15% af prisen.