Stegt Flæsk Aften

Onsdage den 6. April – den 8. Juni 2022 kl. 17.00 – 21.00

Onsdage den 8. Juni 2022 kl. 17.00 – 21.00

Birgit og Yves har længe talt om at lave et særligt tilbud til alle de gæster, der kommer i Frilandsmuseets Restaurant enten fordi de har besøgt HALD's SALONER om aftenen eller STJERNESTUNDER til frokost, eller de har holdt én eller flere minderige fester i disse gamle historiske lokaler med udsigt til det skønne Frilandsmuseum og Det Gamle Danmark med får, geder og små ponyer gående lige uden for vinduerne..

Lige præcis dette syntes vi kunne give familien Danmark en friaften i køkkenet og børnene en mulighed for en god oplevelse. For at fuldende sådan en aften skal man have noget godt at spise til fornuftige priser i hyggelige omgivelser, og så vil der også være et specielt tilbud til børnene.

Derfor kan vi tilbyde:

Stegt flæsk med persillesovs til 148,00 kr. /168,00 kr. ad libitum

Rabatkode: Hald’s Salon

Historie

Stegt flæsk med persillesovs er en dansk middagsret, der kan spores helt tilbage til 1890 og betragtes i dag som den danske nationalret.

Selv om stegt flæsk i sagens natur ikke lyder som en sund spise, er energiindholdet i stegt flæsk med persillesovs slet ikke så højt. Derfor kan den sagtens indgå i en moderne og sund diæt, så længe man husker kartoflerne.

Madhistoriker og museumsinspektør Bettina Buhl, Landbrugsmuseum Gl. Estrup, understreger, at flæsket har været vores redningsplanke i trange tider, når fadeburet var tomt.

Men også politisk har flæsket og grisen op gennem historien haft en vital betydning for dansk hverdag.

Historie

Kontakt Os

Står du for at skulle planlægge en fest, så gør det nemt for dig selv og lad os gøre den til en særlig begivenhed.

Ring til os nu på 45 85 34 80 eller send os en mail på friland@frilands-restaurant.dk.