Selskaber

Alle typer selskaber

Når du skal afholde selskab, er der som regel en helt særlig begivenhed, du vil fejre. Det kan være datterens bryllupsfest, sønnens studenterfest, brylluppet eller den runde fødselsdag, men vigtigt er det som regel altid, at maden og servicen er god og omgivelserne indbydende.

Rammer om det lille og store selskab.

Frilandsmuseets Restaurant og Selskabslokaler har i mange år dannet hyggelige rammer om større og mindre selskaber (15-140 gæster). Vi har både lokaler til at huse det lille intime selskab og den store sal til det helt store selskab.

Skal I være mange kan vi dække op i Den Store Sal, der rummer op til 140 siddende gæster. Den historiske sal har høje palævinduer med en skøn udsigt ud over Frilandsmuseets smukke arealer og udgang til terrassen, hvor noget af arrangementet også kan foregå, hvis vejret tillader det.

Vores Pavillon huser op til 60 mennesker og ligger, ligesom den store sal, med umiddelbar udgang til vores have. Den lyse pavillon med pyramideformede ovenlysvinduer, har plads til 65 -70 personer, og den kan benyttes hele året. På lune dage er der mulighed for at benytte de udendørs faciliteter i det omfang, du måtte ønske.

Skal du holde et mindre selskab anbefaler vi vores Røde Stue. I den stilfulde stue er der plads til 25 siddende gæster. Stuen er smukt dekoreret med pilastre fra en herskabsbolig i det gamle København.

Er dit selskab arbejdsrelateret, har vi også faciliteter til at understøtte møder og konferencer. Kontakt os gerne og få sat de perfekte rammer til dit kursus eller konference.

Menu helt efter dine ønsker

Vores køkkenchef kan lave lige præcis den menu til dit selskab, du ønsker. Du kan enten vælge en af vores faste menuer, sammensætte en selv ud fra menukortet eller komme med andre ønsker, som vi naturligvis vil imødekomme. Alle vores retter er tilberedt af de bedste råvarer og anrettet så de er lækre og indbydende.

Dedikeret personale

Og vores serveringspersonale sætter en ære i at bidrage til at gøre dit selskab en uforglemmelig dag, og de gør alt, hvad de kan, for at leve op til dine ønsker. Har du særlige ønsker til vores tjenere, til udsmykning eller andet, kan vi naturligvis opfylde dem.

Kontakt os

Har du spørgsmål, vil du se vores lokaler eller vil du bestille en samtale, så ring til os på 45 85 34 80. Du kan også sende os en mail på friland@frilands-restaurant.dk