FORSLAG – 1

  • LET ANRETNING
  • BUFFET- 10 SMÅ ANRETNINGER
  • RECEPTIONSBAR
    (ØL, VAND OG HUSETS VIN – EFTER FORBRUG)

3 TIMERS ARRANGEMENT

PR. Pers. kr. 195,-
(MIN. 20 couv.)

FORSLAG – 2

  • LET ANRETNING
  • BUFFET- 10 SMÅ ANRETNINGER
  • RECEPTIONSBAR
    (ØL, VAND OG HUSETS VIN AD. LIBITUM)

3 TIMERS ARRANGEMENT

PR. Pers. kr. 275,-
(MIN. 20 couv.)

FRILANDSMUSEETS RESTAURANT RECEPTIONS BUFFET
Blegselleri, gulerods & agurkestænger med dip
Fingersandwiches
Butterdejssnegle med ost og skinke
Cocktailpølser i svøb
Minifrikadeller
Canapé med parma skinke
Brie canapé med valnødder
Canapé med tappenade, feta og oliven
Små profiterol med vanille creme
Ananas og jordbær dyppet i callebaut chokolade
PRIS PR. PERS.KR. 225,-

 

 DRIKKEVARER
mousserende 295,-
hvidvin 268,-
Rosévin 278,-
Rødvin 288,-
Øl/pilsner 35,-
Luxus øl 45,-
Sodavand 30,-
Juice 32,-
Kildevand 25,-
Pelegrino 30,-
Te/Kaffe pr. pers. 38,-