Menuer
Forret
- Sprød pandekage med varmrøget rilette og limecitroncreme. Les crépes croustillantes a la rillette de saumon fumée a chaud créme de citon vert.
- Grillet sandart med purløgscremesauce serveret med smørstegt grønne asparges chips. Saint art grillé a la sauce ciboulette aux asparges verte poele au beurre.
- Carppacio af okse med pinjekerne og parmesan, hertil citron olivenolie toppet med ruccola. Cappaccio de boeuf au parmesan, salade de ruccula á l´huile d´olive citron.
- Varm samosa fyldt med kartofler, kikærter, forårsløg og krydderier serveret med sød tamarind sauce og granatæble. Samusa chaud au légumes a la sauce tamarin et grenade.
- Pandestegt torskefilet med hasselnøddepanering, knoldselleripure, confit af æbler og æblevinaigrette. Cabillaut poele en croutes de noisettes, mousse de celerie et pommes confite.
- Lakse tartar med rødløg og kapers hertil citron olivenolie og rugbrød chips. Le tartare de saumon crue a l`huile d´ òlive citroner et crouton de pain noir.
- Fiske tapas med røget laks, varmt røget ørred og lakse tartar på frisée salat.Tapas au saumon fumée et rillette de truite fumé a chaud et tatar de saumon cru, sur salade frisée.
Til alle forretter serveres brød og smør
Hovedret
- Ovnbagt farseret lammeryg serveret med friske krydderurter og sellerisuppe. Carré d àgneau farci et cuit au four a la puré de seleri.
- Grilstegt fisk med svampe risotto og grøntsager. Poisson griller accompagner de risotto de champignons aux petits legumes.
- Stegt perlehønebryst marineret med krydderurter og pastinakpure. Supreme de pintade farci et poéler aux herbes, et puré de carrottes blanche.
- Langtidsstegt kalvetyksteg med timian og citron serveret med pesto. Baron de veau cuit a petit feu au citron et thym au pesto vert.
- Helstegt oksemørbrad med sauce cafë de paris hertil tomat provencal. Fillet de boeuf roti a la sauce café de paris et tomate provencal.
- Kalvemørbrad sous-vide med svampe fløde sauce og grillet aubergine. Fillet de veau cuit sous vide accompagné d´aubergine griller sauce Normande.
- Helstegt lammeculotte med arlezienne grøntsager og fløde kartofler. Culotte d àgneau roti aux legumes arlézienne et pommes a la creme.
- Helstegt dyrekølle med æble, valnødde kompot hertil rødvins sauce tilsmagt solbær. Gigot de cheuvreuil roti a la compote de pommes aux noix sauce vinrouge aux groseilles.
Alle hovedretter er anrettet på tallerken & serveres med årstidens grøntsager. Bydes én gang fra fad samt sauce
Dessert
- Rød-grød med fløde a la Friland 2021.Compote de fruits rouges au parfait á la vanille.
- Italiensk tiramisu med amaretto likør, ladyfingers og frisk frugt. Le gateau tiramisu á la likør d´ Amarreto et fruits frais.
- Den originale crème brulée serveret med chokolade krymmel, is og frisk frugt. La vrai creme brulée servi avec des copeaux de chocolat et glace.
- Hjemmelavet islagkage med marengs hertil frisk frugt. Le vacherin glacé á la meringe au deux parfums et fruits frais.
- Fransk bitter-chokoladekage med friske bær. Gateau au chocolat amer aux fruits frais.
- Mandelkurv med is og sorbet hertil frugt salat. Corbeille d àmande a la glace et sorbet et fruits frais.
- Rabarber-jordbær trifli med vanillecreme og crispy müsli. Trifli á la rhubabre et fraises a la cremé anglaise et crumble.
- Vores dessert symfoni med frugt og is. Une symphonie de nos dessert accompagner de glace et fruits frais.
Der vælges en forret, en hovedret og en dessert til hele selskabet.
Vi tager hensyn til vegetar, veganer og allergiske personer.
Mellemret
- Serranoskinke med flamberede vindruer i pernodJambon sec espagnol au raisin flamber au pernod
- Fiske- eller krabbekage med mango salsa og limesauceGateau de krab a la salsa de mange sauce citron vert
- Laksekarppacio med trøffelolie og ærte skudLe cappacio de saumon frai a l`huile d`olive truffe et pousees de poid mange tout
- Asparges med sauce mousseline vinaigrette og fleuronLes asparges a la sauce vinaigrette crémeuse et son fleuron
- Tre små haps / ost med garnitureTois petit morceau de fromage avec garniture
Natmad
- Alle former for suppe, asparges, champignon, tomat, kold eller varm fransk løgsuppe
- Dansk pølsebord med 2 slags pølser og lun leverpostej hertil rugbrød
- Oste- og pølsebord med udenlandske pølser og ost med groft og lyst brød
- Lun quiche med blandet salat og dressing
- Små lækker sandwiches med diverse fyld.
Vegetar
- Rødbedertatar m. veganske mayonnaise, avocado & rugbrødchips.
- Asparges med sauce mousseline vinaigrette og fleuron.
- Grøntsagers krebinetter med tomat sovs.
- Alle former for suppe.
Vi håber at de forskellige menuer eller buffetforslag i denne brochure vil friste Jer.
Dette er bare et forslag til hvad køkkenet kan præstere, men vi sammensætter naturligvis gerne individuelle menuer og buffeter efter årstid, økonomi og anledning.
Kontakt Os
Står du for at skulle planlægge en fest, så gør det nemt for dig selv og lad os gøre den til en særlig begivenhed.
Ring til os nu på 45 85 34 80 eller send os en mail på friland@frilands-restaurant.dk.