Menu Alsace
- Cabillaud poêlé / croûte de noisette / purée de céleri / pommes vertes confites / vinaigrette à la pomme
Pandestegt torskefilet med hasselnøddepanering, serveret med knoldselleripuré, confit af grønne æbler og æblevinaigrette - Pigeon poêlé / flan, purée et carottes glacées / sauce pigeon à la fève de tonka
Pandestegt due med gulerodsflan, gulerodspuré, glaserede gulerødder og sauce af tonkabønner - Crémeux citron / sablé breton / meringue italienne
Knust citrontærte med italiensk marengs
Menu Genova
- Vitello tonnato / câpres frits et fruit / roquette
Vitello tonnato, serveret med stegte kapers og ruccolasalat - Filet de bœuf Rossini / foie gras poêlé/ épinards sautés / pain toasté / sauce madère
Oksemørbrad Rossini med pandestegtandelever og sauteret spinat, serveret med brødcroutons og madeira sauce - Tiramisu café et spéculoos / sauce cacao et amaretto
Tiramisu med kaffe speculoos og kakao-amaretto sauce
Menu Antibes
- Roulade de poulet / jambon de serrano / basilica / sauce au radis blanc et curcuma / taboulé
Kyllingeroulade med seranoskinke og frisk basilikum, hertil taboúle salat og sauce af kinaradiser og gurkemeje - Thon rouge mariner poêlé / légumes sautés / amandes torréfiées / salade d’algues / beurre blanc au wasabi Pandestegt marineret tun, serveret med grøntsagssauté, ristede mandler, tangsalat og sauce beurre blanc smagt til med wasabi
- Cheese cake aux fruits de la passion / crumble aux cacao / havtorn confite et sauce
Passionsfrugt cheesecake med kakaocrumble, serveret med havtornssauce og confit
Menu Cannes
- Tartare de bœuf / œufs pochés croustillants / sauce au fromage fume / câpres frits/cressons
Tartar serveret med pocheret, knasende æg og rygeostesauce, ristet kapers og brøndkarse - Filet de veau roti / pommes dauphines / ratatouille / sauce pesto
Stegt kalvemørbrad med pommes Dauphines, hertil ratatouille og pestosauce - Crème brûlée à la bergamote / salade de fraises et olives noires confites
Crème brûlé tilsmagt bergamote, serveret med jordbærsalat og confit af sorte oliven
Vegetar:
Tomatsalat m/ skalotteløg
Friske grønne asparges vinaigrette
Grøntsags- og gedeost lasagne
Natmad:
Pølsebord m/ 3 slags pølse & lun leverpostej
Quiche Lorraine m/ salat & dressing
3 slags sandwiches
Tomatsuppe m/ creme fraiche
Fransk løgsuppe m/ oste crouton
Oste & pølsebuffet m/ garniture
Vi håber at de forskellige menuer eller buffetforslag i denne brochure vil friste Jer.
Dette er bare et forslag til hvad køkkenet kan præstere, men vi sammensætter naturligvis gerne individuelle menuer og buffeter efter årstid, økonomi og anledning.