Konfirmationsfest

Konfirmationsfesten – den første store fest

De fleste glemmer aldrig deres første store fest – konfirmationsfesten – og det er en dag, hvor forventningerne er høje, både hos konfirmanden og hos de stolte forældre, der vil gøre deres yderste for at deres barns konfirmationsfest bliver en uforglemmelig oplevelse.

Frilandsmuseets Restaurant og Selskabslokaler har over årene dannet rammer om utallige, vellykkede konfirmationsfester. Ikke to familier er ens, og det er konfirmationsfester heller ikke. Derfor skræddersyr vi hver eneste konfirmationsfest, så den lever op til den unge konfirmands ønsker.

Personligt sammensat menu

Du kan sammensætte menuen ud fra vores forskellige menuer, eller du kan vælge buffet, kun fantasien sætter grænser. Vores priser gør det muligt for de fleste at være med, uden vi dermed behøver gå på kompromis med kvaliteten af vores råvarer.

Perfekte rammer om både det lille og store selskab.

Frilandsmuseets Restaurant og Selskabslokaler har i mange år dannet hyggelige rammer om større og mindre konfirmationer (15-140 gæster). Vi har både lokaler til at huse den lille intime konfirmation og den store sal til den store.

Skal I være mange kan vi dække op i Den Store Sal, der kan rumme op til 140 siddende gæster. Den historiske sal har høje palævinduer har en skøn udsigt ud over Frilandsmuseets smukke gårde og udgang til terrassen, hvor arrangementet også kan foregå, hvis vejret tillader det.

Vores Pavillon har plads til 60 mennesker og har, ligesom den store sal udgang til vores have. Den lyse pavillon har pyramideformede ovenlysvinduer, så den er lys og venlig, og den kan rumme op til 65 -70 personer. Pavillonen kan benyttes hele året rundt. På lunere dage er der mulighed for at benytte terrasse og have i det omfang, du måtte ønske.

Skal du holde en mindre konfirmation, anbefaler vi vores Røde Stue. I den historiske og stilfulde stue er der plads til 25 siddende gæster. Stuen er dekoreret med smukke pilastre fra en herskabsbolig i det gamle København.

Konfirmation til fornuftig pris

Alle skal have råd til en flot konfirmation. Derfor er vores priser rimelige og alle kan være med. Og vi kan også tilbyde afholdelse af ”all inclusive” arrangement, hvor drikkevarer, bar, natmad, dekorationer m.m. alle er indregnet i den faste pris.

Kontakt os

Har du spørgsmål, vil du se vores lokaler eller vil du bestille en samtale, så ring til os på 45 85 34 80. Du kan også sende os en mail på friland@frilands-restaurant.dk