FIRMAFESTER

Alle typer firmafester og -arrangementer

Skal der afholdes en firmafest eller -arrangement har vi de perfekte rammer til dette. Vi kan både lægge rammer til kurser og konferencer, teambuilding, møder eller deciderede firmafester.

Uanset om din firmafest skal være en lille eksklusiv en af slagsen, eller I bliver mange, lover vi jer passende rammer, og vi varetager naturligvis forplejningen. Mulighederne er mange, vi kan både lave buffet eller anrette på tallerkener, og vi kan selvfølgelig også stå for et cocktailparty, hvis der skal være rigtig fest.

Rammer om den lille og den store firmafest

I Frilandsmuseets Restaurant og Selskabslokaler har vi i mange år dannet hyggelige rammer om større og mindre firmafester (15-140 gæster). Vores lokaler kan både huse den lille firmafest og den store.

Skal medarbejderne bespises, kan vi dække op i Den Store Sal. Den rummer op til 140 siddende gæster. Vores historiske sal har høje palævinduer med unik udsigt ud over Frilandsmuseets smukke gårde, og der er udgang til terrassen, hvortil man på nogle årstider kan afholde en del af arrangementet.

Vores Pavillon kan rumme op til 60 gæster, og den ligger, ligesom den store sal, med direkte udgang til terrasse og have. Den lyse pavillon kan anvendes hele året og har pyramideformede ovenlysvinduer. Pavillonen rummer 65-70 personer. På sommerdage er der mulighed for at benytte vores udendørs faciliteter i det omfang, der måtte være behov for det.

Skal du holde en lille firmafest eller bespise samarbejdspartnere, anbefaler vi vores Røde Stue. I den stilfulde og gamle stue kan der sidde 25 spisende gæster. Den gamle stue er smukt dekoreret med smukke pilastre fra en herskabsbolig i det gamle København.

Vi har naturligvis alle faciliteter til at understøtte møder og konferencer.

Dedikeret personale

Vores personale vil gøre alt for at din firmafest bliver en uforglemmelig begivenhed, og de vil gøre alt muligt, for at leve op til dine ønsker. Har du særlige ønsker til vores tjenere, til udsmykning eller andet, kan vi selvfølgelig opfylde dem.

Kontakt os

Kontakt os gerne, og få sat de perfekte rammer til dit kursus eller konference, på 45 85 34 80.
Du kan også sende os en mail på friland@frilands-restaurant.dk