(kun i perioden 15. oktober – 1. april)

Velkomstdrink
3 retters menu (evt. buffet)
1 glas hvidvin – 2 glas rødvin – 2 glas dessertvin
(ad libitum, + kr. 70,- pr. person)
Kaffe/the med 2 cl cognac eller likør
Fri bar i 2 timer (øl, vand og vin)
(evt. med spiritus + kr. 50,- pr. person)
Opdækning samt lys og blomster

Pr. kuvert 675,- kr
Minimum 15 kuverter – kl. 18.00 – 24.00
(Kan forlænges efter aftale, kr. 65,- pr. påbegyndt time)
(weekend og helligdagstillæg, kr. 100,- pr. kuvert)

FORRETTER

Salat med gratineret gedeost og Serrano skinke og balsamico dressing
Appelsin marineret laks på sprøde chiffonade salat hertil citron dressing
Sprøde pandekager med varmrøget laks, limecitroncreme og syltede agurker

HOVEDRETTER

Senneps marineret og stegt oksefilet med dagens grøntsager og fløde sauce
Langtidsstegt kalvetyksteg m/timian og citron hertil små kartofler
Grillstegt laksekotelet m/vild ris og purløgsauce

DESSERTER

Bagt chokoladekage med frugt coulis og frisk frugt hertil is
Creme brulée m/chokolade spåner og frisk frugt
Hjemmelavet islagkage m/marengs hertil frugt coulis