Barnedåb

Barnedåben – babys første fest

Babys barnedåb er typisk babys første store dag og selvom baby nogle gange sover fra en stor del af festen, kommer familie og venner langvejs fra, for at fejre den lille med god mad i hyggelige omgivelser.

Nogle forældre vælger at afholde et bruncharrangement i forlængelse af barnedåben, nogle inviterer til frokost og andre igen, holder en decideret aftenfest. Hos Frilandsmuseets Restaurant og Selskabslokaler kan vi danne rammer om alle typer barnedåb, og vi har, over årene, lagt lokaler til mange, vellykkede barnedåbe.

Menu helt efter dine ønsker

Skal din barnedåb foregå om formiddagen, kan vi enten sammensætte en brunch helt efter jeres ønsker, eller I kan vælge vores populære brunchbuffet hvortil også hører kaffe/te og juice. Vores brunchbuffet tilberedes fra lækre råvarer, så du er sikret en ordentlig smagsoplevelse til dine gæster.

Det kan også være, du vil sammensætte en menu ud fra vores forskellige menuer, buffet, kun fantasien sætter begrænsninger. Vi har rimelige priser, så de fleste kan være med.

Perfekte rammer om både den lille og store barnedåb.

Frilandsmuseets Restaurant og Selskabslokaler har i årevis dannet rammer om store og små, vellykkede barnedåbe (15-140 gæster). Vi har de perfekte lokaler til både at huse den lille hyggelige barnedåb og den store.

Ved store selskaber dækker vi op i Den Store Sal, der rummer helt op til 140 siddende gæster. Den gamle, historiske sal har palævinduer med skøn udsigt ud over Frilandsmuseets smukke gårde samtidig med, der er udgang til terrassen, hvor noget af arrangementet også kan foregå, hvis det er lunt og mildt i vejret.

Vores Pavillon rummer 60 mennesker og har også udgang til vores have. Den lyse pavillon har pyramideformede ovenlysvinduer, og er lys og venlig, og den kan rumme op til 65 -70 personer. Pavillonen kan benyttes hele året rundt og er populær til mellemstore fester. På lunere dage kan selskabet benytte terrasse og have i det omfang, det måtte ønskes.

Skal du holde en lille barnedåb, er vores Røde Stue velegnet. I den historiske og autentiske stue kan der være op til 25 siddende gæster. Den Røde Stue er oprindeligt fra en herskabsbolig i det gamle København, og den er dekoreret med smukke pilastre.

Barnedåb til en rimelig pris

I Frilandsmuseets Restaurant og Selskabslokaler mener vi, at alle skal have råd til en flot barnedåb. Derfor er vores priser rimelige, så alle kan være med, og vi kan sammensætte dagen, så den passer til dit budget.

Kontakt os

Har du spørgsmål til din barnedåb, vil du se vores lokaler, eller vil du bestille en samtale, så ring til os på 45 85 34 80. Du kan også sende os en mail på friland@frilands-restaurant.dk