Afternoon treat

Er du typen, der holder af at forkæle dig selv med et himmelsk stykke kage efter en god lang vandretur med veninden eller gemalen? I givet fald bør du unde dig selv en ”Afternoon treat”, der består af en luftig tebolle, et selvvalgt stykke lækker konditorkage og kaffe/te ad libitum for kun 129 kr.
Du kan både komme ind fra gaden til ”Afternoon treat”, men du kan også invitere veninderne til kagebord til din fødselsdag. Her får I jeres helt eget lokale og samtidig mulighed for at rykke ud i haven, på lune sommerdage.

Hvornår

Søndage i hele sommeråbningstiden kan du, efter en dejlig vandretur på Frilandsmuseets Arealer, komme ind i cafeen og spise dejlig kage og lune boller og drikke varm kaffe og te, juice eller hvad du måtte ønske. Vi serverer ”Afternoon treat” fra kl. 14.00-17.00.

Privat kagebord

Har du lyst til at invitere veninderne til kagebord i historiske lokaler, i et naturskønt område, skal du vælge Frilandsmuseets Restaurant og Selskabslokaler.
Uanset om der er 15 eller 140 gæster mener vi os i stand til at garantere et populært kagebord. Og du kan selvfølgelig få lige de kager, du ønsker på bordet.
Vores lokaler er passende til forskellige størrelser selskaber, de er alle hyggelige, og er man til det historiske islæt, bliver man bestemt ikke skuffet.

Vores lokaler

I den Den Store Sal holdes det helt store kagebord. Salen rummer op til 140 siddende deltagere, den har høje palævinduer med smuk udsigt over Frilandsmuseets smukke gårde. Der er udgang til terrassen fra Den Store Sal, hvorpå man på nogle årstider kan nyde et frikvarter.

Vores Pavillon kan rumme op til 60 personer og har direkte udgang til terrasse og have. Den lyse pavillon anvendes til kageborde hele året og har pyramideformede ovenlysvinduer. Pavillonen rummer op til 65-70 personer. På sommerdage er det muligt at benytte vores udendørs faciliteter.

Skal du afholde et mindre kagebord, med under 25 deltagere, anbefaler vi vores Røde Stue. I den stilfulde, gamle stue kan der sidde op til 25 personer. Den gamle stue er smukt dekoreret med pilastre fra en herskabsbolig i indre, gamle København.

Du kan se, hvad nogle af vores gæster skriver her.

Kontakt os

Står du for at skulle planlægge et kagebord, så gør det nemt for dig selv og lad os hjælpe dig.
Ring til os nu på 45 85 34 80 eller send os en mail på friland@frilands-restaurant.dk.